RODAMENTS

Coixinets per hoquei patins. Fes servir els millors coixinets per assegurar-te un gir ràpid de les rodes i un patinatge de més velocitat. Els millors coixinets per hoquei patins, disponibles a Hockeymania. Coixinets Azemad, coixinets ISB, coixinets Roll-line, coixinets QueenSkate, coixinets Toor. 

RODAMENTS

RODAMENTS SPEEDMAX ROLL-LINE

005065
3,43 €
Speed Max és un rodament d’acer d'última generació patentat per Roll Line. Nou per les seves 8 boles internes (els rodaments normals generalment tenen 7 boles) ofereix la màxima fluïdesa, excel·lent velocitat i el rendiment constant i d'alt nivell. Apropiat per a nivell professional, té obertura a un costat per permetre una bona neteja.
2,81 €
Els rodaments són d'acer i ofereixen una bona fluïdesa. Apropiats per a nivell professional, al costat obert té un anell de goma que protegeix els rodaments de la brutícia i la pols.
RODAMENTS

RODAMENTS AZEMAD DASH ABEC 9

005077
30,50 €
Pensats per a patinatge d'alta competició i per moments de gran intensitat. Aquests rodaments pretenen oferir als patinadors un gran compromís en el seu acompliment. Posseeixen una gran facilitat de manteniment ja que estan només segellats per una banda i tenen un anell de niló ultralleuger, proporcionant la seva fàcil neteja. Tot això a més disminueix el...
RODAMENTS

RODAMENTS ISB ABEC 9 VERD

005066
2,37 €
Rodaments amb cèrcols i boles d'acer Chrome Steel 100 Cr6. Lubricació amb greix Mobile. Presenten junta de goma (tapa) a banda i banda del rodament amb tapes de color verd. Presició ABEC 9.
1,20 €
Rodaments amb cèrcols i boles d'acer Chrome Steel 100 Cr6. Lubricació amb oli antioxidant. Presenten una junta de goma (tapa) a una sola banda del rodament de color vermell.
1,20 €
Rodaments amb cèrcols i boles d'acer Chrome Steel 100 Cr6. Lubricació amb oli antioxidant. Presenten una junta de goma (tapa) a una sola banda del rodament de color rosa.
RODAMENTS

RODAMENTS ISB 627-RS VERD

005053
1,20 €
Rodaments amb cèrcols i boles d'acer Chrome Steel 100 Cr6. Lubricació amb oli antioxidant. Presenten una junta de goma (tapa) a una sola banda del rodament de color verd.
RODAMENTS

RODAMENTS ISB 627-ZZ

005040
1,00 €
Rodaments amb cèrcols i boles d'acer Chrome Steel 100 Cr6. Lubricació amb greix Mobile. Presenten blindatge de metall a banda i banda del rodament.
COMPLEMENTS

EXTRACTOR DE RODAMENTS BOIANI

004028
58,00 €
L'extractor de Boiani permet posar i treure fàcilment els rodaments de les rodes dels patins.
Veient 1-14 de 14 producte(s)
Product added to wishlist
Product added to compare.

La nostra web utilitza cookies per oferir una millor experiència d'usuari i us recomanem que accepteu el seu ús per gaudir plenament de la vostra navegació.