ROLL-LINE

Patins roll-line per hoquei patins. La prestigiosa marca disposa de diferents models que s'adapten a les necessitats segons el nivell dels patinadors. 

ROLL-LINE

PATINS ROLL-LINE VARIANT M

004009
150,00 €
Els patins Variant M són indicats per a patinadors amb un nivell mitjà. Amb carros d'alumini i eixos d'acer. Joc d'eines estàndard inclòs.
ROLL-LINE

PATINS ROLL-LINE MISTRAL

004007
320,00 €
Ideals per a un nivell mitjà-alt. Frens Ambra (super professional). Patins d'alumini amb una distinció de peu esquerre i dret. Suspensions de elastòmer amb regulació clic i carros d'alumini amb eixos d'acer.
ROLL-LINE

PATINS ROLL-LINE EVO

004004
770,00 €
Carro en aliatge d'alumini i eixos de Titani. Suspensions en elastòmer redissenyades amb un doble centrat, que proporcionen una base excel·lent mentre es prepara per al salt i una estabilitat perfecta en l'aterratge.
PATINES ROLL-LINE ENERGY463
Darreres unitats en estoc
ROLL-LINE

PATINS ROLL-LINE ENERGY

004005
640,00 €
Plantilla d'alumini especial. Sistema clic per a la regulació de les suspensions. Kit eines professionals inclòs.
ROLL-LINE

PATINS ROLL-LINE MATRIX

004024
700,00 €
Plantilla d'alumini especial amb eixos i parts de Titani. El patí Matrix representa una evolució en el món dels patins: la seva lleugeresa, la seva estructura rebaixada i el seu tren de rodes amb eixos de titani modificat, garanteixen una maniobrabilitat i una estabilitat mai aconseguida fins ara.
440,00 €
Plantilla d'alumini especial amb parts de titani, estudiada en col·laboració amb tècnics i atletes per al patinatge professional. Representa una evolució en el món dels patins: la seva lleugeresa, la seva estructura rebaixada i el seu tren de rodes amb eixos de titani modificat, garanteixen una capacitat de maniobra i una estabilitat mai aconseguida fins...
Veient 1-7 de 7 producte(s)
Product added to wishlist
Product added to compare.

La nostra web utilitza cookies per oferir una millor experiència d'usuari i us recomanem que accepteu el seu ús per gaudir plenament de la vostra navegació.