AZEMAD

AZEMAD

STICK AZEMAD SPECIAL

001005
72,00 €
El model SPECIAL d’Azemad és un stick d’hoquei sobre patins fet amb un mànec prim i dur. Presenta una geometria convencional adaptada a l'estil de joc modern.
AZEMAD

STICK AZEMAD SUPER

001001
69,00 €
El model Azemad SUPER és un pal d’hoquei sobre patins fet amb un mànec prim i lleuger. El model Super és adequat per a jugadors que vulguin un major sentit del contacte amb la pilota.
AZEMAD

STICK AZEMAD PLUS

001002
69,00 €
El model Azemad PLUS és un stick d’hoquei sobre patins fet amb un mànec gruixut i lleuger. La seva geometria àmplia i de baixa densitat, aporta una adherència més estable i equilibrada
AZEMAD

STICK AZEMAD STRONG

001004
72,00 €
El model Azemad STRONG és un stick d’hoquei sobre patins format per un mànec dur i ampli. Es recomana als jugadors que necessiten un domini més fort de l'estic dins la pista d’hoquei patins.
91,00 €
El model COMPACT SUPER està fet amb un mànec prim i lleuger amb una pala de fusta de 90º de curvatura sense revestiment. Tendencialment és l'estic amb més pes a la pala, però al mateix temps és l'estic que esmorteeix millor les vibracions i proporciona més sensibilitat en la conducció de la pilota.
91,00 €
El model COMPACT PLUS està fet amb un mànec gruixut i lleuger. És l'stick amb més pes a la pala però el que esmorteeix millor les vibracions.
74,50 €
El model AZEX SPECIAL és un stick d’hoquei sobre patins que consta d’un mànec prim i dur amb una pala de fusta laminada amb curvatura de 96º, recoberta de fibra. Aquest producte no admet reclamacions un cop utilitzat.
AZEMAD

STICK AZEMAD AZEX STRONG

001007
74,50 €
El model AZEX STRONG és un stick d’hoquei format per un mànec ample i dur. La unió de la pala de 96º de curvatura amb el mànec dur, permet tenir més precisió i seguretat a l'hora de manipular l'stick. Aquest article no admet reclamacions un cop utilitzat.
AZEMAD

STICK AZEMAD AZEX ELITE

001009
79,00 €
El model AZEX Elite és un stick d’hoquei sobre patins que consisteix en un mànec més rígid i prim i una pala de fusta laminada amb curvatura de 96º, recoberta de fibra. Aquest producte no admet reclamacions un cop utilitzat.
74,50 €
L'eix de geometria de SPECIAL permet una rigidesa superior sense perjudicar el pes i la mida del pal. Aquesta geometria equilibrada ofereix una major comoditat d’adherència. Aquest article no admet reclamacions un cop utilitzat.
AZEMAD

STICK AZEMAD AZ-100 PLUS

001155
74,50 €
El model Azemad AZ-100 PLUS és un stick d’hoquei sobre patins fet amb un mànec gruixut i lleuger. La seva geometria àmplia i de baixa densitat, aporta una adherència més estable i equilibrada. Aquest article no admet reclamacions un cop utilitzat.
74,50 €
L'eix de geometria de l'stick STRONG permet una gran precisió i fiabilitat. La seva àmplia geometria ofereix una sensació de fermesa i adherència segura. Aquest producte no admet reclamacions un cop utilitzat.
83,50 €
El model Hélder Nunes Red Bull està dissenyat per obtenir el millor rendiment. De fusta i construït amb un eix gruixut i lleuger.
AZEMAD

STICK AZEMAD RV66

001018
74,50 €
És un stick amb un bon equilibri entre equilibri i destresa. Aquest stick de fusta té una fulla de 90º recoberta de material compost
AZEMAD

STICK AZEMAD RV66 ELITE

001019
79,00 €
L'stick RV66 ELITE té un mànec rígid i prim que ofereix una millor ergonomia d’adherència juntament amb una adherència més propera.
67,00 €
Aquest stick RV66 Beginner presenta 5 cm menys que un model estàndard i és extremadament equilibrat, per tant, és recomanable per a un nivell mitjà.
AZEMAD

STICK AZEMAD FERRAN FONT

001017
72,00 €
Stick fabricat en fusta i amb un eix prim i dur, té una fulla laminada de fusta de 90º, recoberta de material compost.
76,00 €
Fabricat en fusta, el model BRAVE presenta un eix ample i dur, juntament amb una fulla laminada de 90º i un material revestit compost. Aquest article no accepta reclamacions un cop utilitzat.
74,50 €
Stick amb un eix prim i dur, la fulla té una curvatura de fusta laminada de 90º amb un material compost recobert.
AZEMAD

STICK AZEMAD ROC PUJADAS

001151
74,00 €
El model ROC PUJADAS d’AZEMAD és un stick d’hoquei sobre patins fet amb un mànec prim i dur. La pala laminada de fusta recoberta de fibra té 90º de curvatura i manté la geometria convencional adaptada a l'estil de joc modern.
91,00 €
Aquest stick manté la fulla de la capa no composta de 90º. L'ampla geometria de l'eix Jumbo permet una major fermesa i control de la nansa del pal, tot mantenint-lo estable Aquest article no accepta reclamacions un cop utilitzat.
74,00 €
El model Azemad Jordi Burgaya és un stick d’hoquei sobre patins fet amb un mànec gruixut i lleuger. La seva geometria àmplia i de baixa densitat, aporta una adherència més estable i equilibrada
74,00 €
El model Azemad Pol Manrubia és equiperable al model PLUS, que és un stick d’hoquei sobre patins fet amb un mànec gruixut i lleuger. La seva geometria àmplia i de baixa densitat, aporta una adherència més estable i equilibrada
Veient 1-24 de 38 producte(s)
Product added to wishlist
Product added to compare.

La nostra web utilitza cookies per oferir una millor experiència d'usuari i us recomanem que accepteu el seu ús per gaudir plenament de la vostra navegació.