ROLL-LINE

ROLL-LINE

PATINS ROLL-LINE EVO TITANI

004004
699,00 €
Carro en aliatge d'alumini i eixos de Titani. Suspensions en elastòmer redissenyades amb un doble centrat, que proporcionen una base excel·lent mentre es prepara per al salt i una estabilitat perfecta en l'aterratge.
ROLL-LINE

PATINS ROLL-LINE MATRIX

004024
680,00 €
Plantilla d'alumini especial amb eixos i parts de Titani. El patí Matrix representa una evolució en el món dels patins: la seva lleugeresa, la seva estructura rebaixada i el seu tren de rodes amb eixos de titani modificat, garanteixen una maniobrabilitat i una estabilitat mai aconseguida fins ara.
ROLL-LINE

PATINS ROLL-LINE ENERGY

004005
584,50 €
Plantilla d'alumini especial. Sistema clic per a la regulació de les suspensions. Kit eines professionals inclòs.
367,00 €
Plantilla d'alumini. Sistema clic per a la regulació de les suspensions. Kit eines professionals inclòs.
280,00 €
Patí per a competició. Dissenyat per a la modalitat de figures obligatòries, presenta un angle innovador per al tren de rodes, a més d'un nou mecanitzat, que proporciona una menor torsió i una resposta immediata a les pressions rebudes durant els exercicis.
ROLL-LINE

PATINS ROLL-LINE MISTRAL

004007
315,00 €
Ideals per a un nivell mitjà-alt. Frens Ambra (super professional). Patins d'alumini amb una distinció de peu esquerre i dret. Suspensions de elastòmer amb regulació clic i carros d'alumini amb eixos d'acer.
ROLL-LINE

PATINS ROLL-LINE DANCE

004013
377,00 €
El patí Dance s'ha dissenyat específicament per a la competició en les modalitats "dansa" i "solo dance". Gràcies a la seva disposició baixa i a el menor radi de gir garanteix les millors trajectòries amb velocitats d'execució constants i altes.
ROLL-LINE

PATINS ROLL-LINE VARIANT M

004009
150,00 €
Els patins Variant M són indicats per a patinadors amb un nivell mitjà. Amb carros d'alumini i eixos d'acer. Joc d'eines estàndard inclòs.
ROLL-LINE

PATINS ROLL-LINE GIOTTO

004011
235,00 €
Patí de figures obligatòries per competició, precís, amb suspensions d'elastòmer i amb un joc addicional (per cercles) inclòs. Joc d'eines estàndard també inclòs.
423,50 €
Plantilla d'alumini especial amb parts de titani, estudiada en col·laboració amb tècnics i atletes per al patinatge professional. Representa una evolució en el món dels patins: la seva lleugeresa, la seva estructura rebaixada i el seu tren de rodes amb eixos de titani modificat, garanteixen una capacitat de maniobra i una estabilitat mai aconseguida fins...
Veient 1-11 de 11 producte(s)
Product added to wishlist
Product added to compare.

La nostra web utilitza cookies per oferir una millor experiència d'usuari i us recomanem que accepteu el seu ús per gaudir plenament de la vostra navegació.